U bevindt zich hier: Home / Blog

Blogposts

06/05/2014

Novi Online is live!

Het is dan eindelijk zover. Met trots presenteren wij u de website van Novi Online. Na vele uren gewerkt te hebben, zijn wij erg enthousiast met dit resultaat en zijn wij blij om de website eindelijk met jullie te mogen delen.

Ons doel is om bekendheid te creƫren en mensen kennis te laten maken met ons bedrijf, wat wij doen en waarom mensen voor ons zouden moeten kiezen. Wij willen ons profileren als een betrouwbaar, inspirerend en vernieuwend web bureau dat klanten voorziet van betaalbare, vindbare en renderende online middelen op maat.

Omdat wij net begonnen zijn, kunt u tot 1 juni gebruik maken van onze opstartkorting. Als u voor deze datum een opdracht bij ons indient ontvangt u een opstartkorting van 20% op de offerteprijs!

Heeft u mensen in gedachten die een website nodig hebben of bent u zelf op zoek naar een bedrijf dat uw online representatie kan realiseren? Zoek dan niet langer en neem contact met ons op!

Wij raden u aan om onze website en social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van onze acties! Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief, waar wij u maandelijks mee op de hoogte houden van de nieuwste trends rondom webdevelopment, webdesign en online marketing.

Novi Online Live