U bevindt zich hier: Home / Over ons

Novi Online

Sinds mei 2014 is Novi Online als webbureau actief in Nederland. Novi Online is opgericht door Philip Kamsteeg en Peter ten Hoor. Voorgenoemde heren hadden beiden naast hun studie de ambitie om voor zichzelf te beginnen. Na een paar goede brainstormsessies en het opstellen van een ijzersterke missie, visie en strategie was Novi Online een feit. De combinatie van bedrijfskundige informatica en media design vormen samen een goede fundering van kennis en ervaring om zowel functioneel als visueel sterke websites op de markt te kunnen brengen. De passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites buiten de collegebanken om, heeft tot de oprichting van Novi Online geleid.

Novi Online is een jong bedrijf dat staat voor vernieuwing en als doel heeft een sterke en uitnodigende representatie te creëren voor haar klanten. Dit doet het bedrijf door resultaatgericht te werk te gaan, gebruik te maken van moderne technieken, in te spelen op de trends, service te verlenen waar nodig en een kans te creëren om het rendement van een onderneming te laten stijgen.

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, waarbij wij u als klant voortdurend betrokken houden bij de ontwikkelingen van het gewenste product. Op deze manier kunnen wij garanderen dat het eindproduct altijd naar verwachting is. Voor een betrouwbaar product dat voldoet aan de verwachtingen en eisen van de hedendaagse internetgebruiker bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons team

Philip Kamsteeg

Philip Kamsteeg

Planning, Acquisitie, Advies, PR & Project manager

Peter ten Hoor

Peter ten Hoor

Design, Frontend development & Online marketing

Bedrijfspartners

Jave Development

Hosting, Domeinnamen & Mailservers

Erik Handels Photography

Fotografie & Film