U bevind zich hier: Home / Wat we doen

 • Online marketing

  Online marketing is essentieel voor uw bedrijf en het succes ervan. Novi Online zorgt voor uw online representatie en een mogelijke rendement stijging.

  Een mooie en functionele website is een goede stap richting een succesvolle online representatie voor uw bedrijf. Maar potentiële klanten moeten uw bedrijf ook kunnen vinden als zij op zoek gaan naar uw product of dienst. Om u goed vindbaar te maken in de bekendste zoekmachines, zoals Google, maken wij gebruik van de onderstaande methodes.

  SEO / Zoekmachineoptimalisatie

  De term SEO, search engine optimalisation of in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie, staat voor alle activiteiten die zorgen dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine. Hiervoor zijn relevante trefwoorden en trefwoordcombinaties nodig die wij in de website verwerken. Dit heeft als gevolg dat uw website zo hoog mogelijk op bijvoorbeeld Google wordt gezet.

  Media strategie / Online marketing campagnes

  Om online bekendheid te creëren is het belangrijk om gericht te adverteren op de websites en social media kanalen die bezocht worden door uw doelgroep. Om dit optimaal te kunnen doen is deskundigheid nodig en Novi Online helpt u graag bij het opzetten van media strategieën en het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van online marketing campagnes. Hierbij kunt u denken aan banners, landing pages, animaties, Facebook acties, mailings en nog veel meer!

 • Webdevelopment

  Met de nieuwste technieken binnen webdevelopment zetten wij uw eisen om in zowel een functioneel als visueel sterk product.

  Tegenwoordig is een goede website onmisbaar voor een bedrijf. Hierbij zijn goede teksten en doordachte navigatie belangrijke punten. Natuurlijk is het ook van belang dat de website eenvoudig te onderhouden is en makkelijk aangepast kan worden. Novi Online maakt uw website volledig naar wens. U bepaalt natuurlijk zelf hoeveel pagina’s er op de website komen en wat de inhoud van de website wordt.

  Wij gebruiken de nieuwste technieken binnen webdevelopement. Wij maken gebruik van HTML5 en CSS3, maar ook aan de integratie van Social Media, het integreren van een responsive design en de visualisatie van uw producten en/of diensten.

  Online domeinnaam en hosting

  In het geval u een volledig nieuwe website wilt, zorgen wij voor de registratie van uw domeinnaam en een online hosting pakket, zodat u verzekerd bent van een zorgeloos pakket waarmee uw website en eventuele emailadressen online staan.

 • Webdesign

  Naast dat uw website voorzien is van een op uw wensen afgestemd design, is uw website ook volledig responsive en daardoor ook beschikbaar op de mobile telefoon en tablet.

  Ieder bedrijf is uniek en heeft bepaalde eigenschappen waarom klanten voor dat bedrijf kiezen. Door het design van uw website hierop aan te passen, kunt u de eigenschappen, die uw bedrijf bezit, ook online overbrengen op uw doelgroep. Daarnaast zijn potentiële klanten natuurlijk veel geïnteresseerder in een bedrijf met een mooi en representatief ontworpen online representatie dan een bedrijf die dit niet heeft.

  Responsive design

  Alle websites die wij opleveren aan onze klanten zijn voorzien van een responsive webdesign. Dit wil zeggen dat uw website zowel op het beeldscherm van uw computer, als mobiele telefoon, als tablet goed wordt weergegeven. Dit wil zeggen dat als er bijvoorbeeld kolommen niet op het beeldscherm van uw mobiele telefoon passen, deze niet naast elkaar maar onder elkaar worden weergegeven. Hierdoor uw website op alle apparaten goed leesbaar en voorzien van een representatief uiterlijk!

 • Advies op maat

  Hebt u al een website en wilt u hier meer rendement uit halen? Een vertegenwoordiger van Novi Online stelt voor u een adviesrapport op die het rendement van uw onderneming maximaal zal stimuleren.

  Ook als u al een website bezit, kan Novi Online wellicht iets voor u betekenen. Bent u op zoek naar een webbureau dat u helpt om uw website te onderhouden, verbeteren of nieuw leven in te blazen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u uitgebreid en deskundig advies en helpen u zo om het rendement van uw onderneming maximaal te stimuleren.

  Onderzoek & Adviesrapport

  Als u kiest voor een van de onderwerpen waarbij wij u kunnen adviseren, zullen wij zorgen voor een uitgebreid onderzoek waarop wij u een goed en onderbouwd advies kunnen geven. Hierna zullen wij een adviesrapport voor uw opstellen. Op basis van dit document kunt u beginnen aan de optimalisatie van uw online middelen. Uit onze ervaring blijkt dat het adequaat toepassen van online marketing en een eventuele marketingstrategie vrijwel altijd leid tot meer omzet, nieuwe klanten, een professioneel bedrijfsimago en nog veel meer.

 • CMS

  Wilt u uw eigen website beheren? Dat kan! Een CMS-systeem maakt het mogelijk voor u. Hiermee past u eenvoudig zelf de inhoud van uw website aan. Er is altijd een optie die op uw wensen aansluit.

  U bent handig met computers en wilt graag zelf de inhoud van uw website aanpassen? Novi Online maakt het voor u mogelijk. Met een CMS, ook wel Content Management System, bent u onafhankelijk van een derde partij en kunt u na de oplevering van de website volledig zelf aan de slag! Schrik niet, wij laten u niet zomaar het diepe springen en u kunt daarom kiezen voor een workshop of handleiding die u door ons krijgt toegereikt.

 • Onderhoud

  Heeft u zelf geen tijd voor het onderhoud van uw website en wilt u zeker weten dat uw website in goede handen is? Dan kunt u gebruik maken van één van onze onderhoudsabonnementen.

  U hebt een fantastische website, maar besteed het onderhoud liever uit aan deskundigen? Bij Novi Online is uw website in goede handen. U kunt hier gebruik van maken door te kiezen voor één van onze onderhoudsabonnementen. Deze onderhoudsabonnementen zijn gebaseerd op de hoeveelheid aanpassingen die u per maand wilt uitvoeren. Behalve het aanpassen van teksten en afbeeldingen kunt u al uw wilde ideeën bij ons leggen zodat wij het waar kunnen maken. Ook kunnen we indien dit binnen uw abonnement valt, technische hulp bieden met betrekking tot het beheer van uw website en omliggende social media kanalen.